24 Şubat 2012 Cuma

Çekiliş Var...

Uzun zamandır blogumu sadece izlediğim blogları kolay izleyebilmek için kullanıyorum. Blogları izleyip ağzımın suyu akıyor. Hem çalışıp hemde harika şeyler yapabilenleri görüp kıskanıyorum.
Blogları izleye izleye bende yapabilirim deyip malzemeleri alıp istiflemekle meşgulum.. Yaptığım birşey yok ama alt yapı tam :)
Bu aralar kayak yaparken bacağımı inciltmem dolayısı ile evdeyim. Bu aralar başladım başladım yoksa başlayamayacağım birşeyler yapmaya.. Keşke çocuklar olmadan önceki hobi hayatıma dönebilsem. Bugün izleyici sayımın arttığını gördüm bu bana manevi güç verdi. İzleyicilerime teşekkür ediyorum. Olardan aldığım güçle birşeyler yapacağım inşallah..

Dün gece gezinirken yeni bir site ile tanıştım. Çiğdem hanımın blogu :
http://bitahtasieksik.blogspot.com/
harika bir çekiliş var. Sizde katılmak istermisiniz? Bence siteyi bir inceleyin harika çalışmalar var..

3 yorum:

  1. Merhabalar Öncelikle Çalışmalarınızı inceledik gerçekten çok güzel emeğinize ve elinize sağlık. Biz Türkiyede kadın platformunu oluşturmak için kendini adamış 3 bayan 2 erkek arkadaşız amacımız türkiyede bilgi kütüphanesi düzeyine gelebilecek bir web sitesi ve forum ilerleyen zamanlarda bunu türkiyede tanıtmak bu yolda ilerlerken sizleri de aramızda görmek istedik ve sizi özel kadınlar forumuna davet ediyoruz. Değerli paylaşımlarınızı forum üzerinden bizlerlede paylaşırsanız gerçekten çok seviniriz ve bizi onurlandırırsınız foruma erişmek için. www.ozelkadinlar.com/forum Web Sitesi: www.ozelkadinlar.com Umarız bu yolda sizlerde bizimle eşlik edersiniz saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. merhabalar:.)
    ne hoş,ne cici bir sayfa bu böylee:)
    sıcacık,samimi ve içteen..
    çok geçmiş olsun!
    bekliyorum paylaşımlarınızı.
    kimbilir ne güzellikler çıkacak ortaya;)
    izleyiciniz olmak bana mutluluk verecek emin olun..
    bende sizi beklerim sayfama,arzu ederseniz tabiki..
    gönül dolusu muhabbetle..
    :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba bloguna yeni üye oldum
    bende bloguma beklerim sevgiler =)
    çekilişime de beklerim=)

    YanıtlaSil